Elrulle på stan-grupp

Habiliteringen på Riksgymnasiet bjuder in till gruppaktivitet ”Elrulle på stan”.

Vi träffas onsdagar kl:13.45 - 15.45 följande datum; 29/3. 5/4, 26/4, 3/5, 10/5.

Vi samlas alltid i skolans café. Första grupptillfället är inomhus, övriga tillfällen utomhus. Kläder efter väder. De som behöver kan ha en stödperson med sig under träffarna. Har du en personlig assistent är det bra om han/hon deltar.

Syftet med gruppen är att varje deltagare ska bli så trygg som möjligt i sin elrullstol för att lättare klara av sin vardag och att hitta en identitet o självkänsla i sin elrullstol. Vi kommer att träna rullstolsanvändande i inomhusmiljlö, stadsmiljö och att använda olika allmänna kommunikationsmedel.  

Målet för varje deltagare blir att ta sig igenom varje moment utifrån sina egna förutsättningar och intressen.

 

Varmt välkomna /

Niklas Hultquist
Peter Gunnarson
Maria Wåglund

 

Dela:
Kategorier: