Till innehåll på sidan

Elevhem

RgRh Stockholm har ett elevhem för de elever som inte är folkbokförda i Stockholms län.

Elevhemmet ligger på gångavstånd från RgRh, på Kungsholmen S:t Göransgatan 95, med bra kommunikationer och nära till allt.

Här finns gemensamma lokaler där du kan välja att umgås med de andra på boendet eller dra dig undan till ditt eget rum när du så önskar. Elevhemmet är bemannat av boendestödjare dygnet runt. Boendestödjarna ger dig den hjälp du behöver, utifrån dina förutsättningar, vare sig det handlar om personlig hygien, städning eller socialt stöd. Vilken hjälp du vill ha och hur du vill ha den, dokumenteras i en boendeplan.

Om du inte vill laga din egen mat i det gemensamma köket, lagar boendestödjarna mat varje dag och eleverna äter tillsammans i allrummet.

Om du behöver finns det larm, så att du kan kalla på personal när som helst under dygnet. Så långt det är möjligt försöker boendestödjarna att tillgodose dina önskemål om vad du vill göra på fritiden.

I närområdet finns det affärer, restauranger och fik. Allmänna kommunikationer fungerar oftast bra och närmaste tunnelbanestation ligger väldigt nära.

 

 

Kontaktpersoner

Kontakta Eva-Marie Rynbäck, boendechef för elevhemmet RgRh.

e-post eva-marie.rynback@edu.stockholm.se

tel 076 - 124 26 88

 

Dela:
Kategorier: