Aktiviteter, kultur och närliggande shopping

Träffstugan
Träffstugan är en fritids- och ungdomsgård för barn och ungdomar med rörelsenedsättning. Utöver alla sköna människor finns det en mängd olika aktiviteter, du kan självklart även komma med egna förslag.

Fritid för alla
Det finns ett stort utbud av fritidsaktiviteter i Stockholms stad – även för dig som kanske behöver lite extra stöd, eller en lite mindre grupp. Läs mer om aktuella aktiviteter och annat som är på gång hos fritid för alla.

Fritidsnätet - Aktiviteter för dig som behöver extra stöd
Hitta verksamheter i Stockholms län. Här kan du söka efter verksamheter som varje kommun erbjuder dig som behöver extra stöd. Verksamheter arrangeras av till exempel föreningar, fritidsgårdar, studieförbund och simhallar. Här hittar du en kort presentation och kontaktuppgifter.

Kulan
Kulan är en mötesplats för kultur och skola, här finns mängder av spännande projekt. Blir du nyfiken på någonting eller får egna idéer? 

Stockholms handikappidrottsförbund
Hos Stockholms handikappidrottsförbund hittar du både idrotten och föreningen för dig som är intresserad av idrott för personer med funktionsnedsättning.

Idrottsföreningen för alla handikappade
Idrottsföreningen för alla handikappade, IFAH, är en av Sveriges äldsta handikappidrottsföreningar. Föreningen står för glädje, kamratskap och att alla deltar på samma villkor.

Kollektivtrafik för alla
Kollektivtrafiken ska vara tillgänglig för alla. Den ska vara ett självklart val för personer med funktionsnedsättning.

 

Dela:
Kategorier: